Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή 8:30 - 16:30
   

 

H Ortholand Α.Ε στο YouTube

Επισκεφθείτε το επίσημο κανάλι της Εταιρείας μας στο YouTube, όπου μπορείτε να γίνετε μέλη και να παρακολουθήσετε videos για την τοποθέτηση εξειδικευμένων προϊόντων μας, κάνοντας κλικ εδώ

 

Γιατί να μας εμπιστευθείτε

Η Eταιρεία μας πρωτοπορεί στο χώρο των ορθοπεδικών προϊόντων και υπάρχει μία λίστα από λόγους για να μας εμπιστευθείτε:

  • Κυρίαρχος αντιπρόσωπος και διανομέας στην Ελλάδα.
  • Προμηθευόμαστε από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ορθοπεδικών ειδών των Η.Π.Α και της Ευρώπης.
  • Παρέχουμε ορθοπεδικά προϊόντα με άριστη σχέση ποιότητας - τιμής.
  • Όλα τα προϊόντα που παρέχουμε είναι εγκεκριμένα από τους αρμόδιους φορείς.
  • Η Eταιρεία μας είναι πιστοποιημένη από διεθνείς οργανισμούς.
  • Συμμετέχουμε σε εκθέσεις και δημοσιεύουμε εργασίες σε συνεργασία με τους θεράποντες για εξειδικευμένα επιστημονικά προϊόντα.

Ενημερωτικό Υλικό

Διαθέτουμε αρκετά φυλλάδια με τεχνικές πληροφορίες, οδηγίες χρήσεως και πλούσιο φωτογραφικό υλικό για την καλύτερη ενημέρωσή σας σχετικά με τα προϊόντα μας.
 
 

doctor 1Αγαπητοί συνεργάτες,

Η Εταιρεία ORTHOLAND A.E, βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς ενημέρωσης και συνεργασίας με την ιατρική κοινότητα, με διάφορες δραστηριότητες του αντικειμένου τους. Δίνει το παρών με επιστημονικές παρουσιάσεις σε νοσοκομειακούς χώρους αλλά και συμμετέχοντας σε συνέδρια, θεματικά ή μη.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα ενδιαφέροντος, εκφράζοντας τις απορίες, τα αιτήματά σας για υποστήριξη με βιβλιογραφικό υλικό και εργασίες προϊόντων ή τις προτάσεις σας, ώστε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.

Θεωρούμε σπουδαία την συμβολή σας στην διάδοση των ορθοπαιδικών προϊόντων για την εξυπηρέτηση των αναγκών των ασθενών σας μέσω του πρωτοκόλλου θεραπείας που εσείς επιλέγετε.

Με εκτίμηση,

Για την ORTHOLAND A.E

ΜΙΧΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ