Η Εταιρεία

Η ORTHOLAND είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας στην Ελλάδα των μεγαλύτερων κατασκευαστών ορθοπεδικών ειδών των Η.Π.Α και της Ευρώπης.

Ορθοπεδικά προϊόντα

Στόχος μας είναι να διαθέσουμε στην ελληνική αγορά τα καλύτερα προϊόντα εισαγωγής από την αμερικανική και την ευρωπαϊκή αγορά, σεβόμενοι πάντοτε την ελληνική οικονομική πραγματικότητα και την σχέση ποιότητας - τιμής.

Όλα τα προϊόντα που βρίσκονται στον δικτυακό μας τόπο μας έχουν εγκριθεί από τις επιστημονικές κοινότητες των Η.Π.Α. και Ευρώπης, έχουν παρουσιασθεί σε δεκάδες επιστημονικά συνέδρια, υποστηρίζονται από ισχυρή βιβλιογραφία και είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητος.

Σας καλούμε να είστε συνεργάτες μας σε αυτόν τον πολύ δύσκολο δρόμο της σωστής προώθησης των προϊόντων στην ελληνική αγορά, και πάντοτε μέσα απο τη διαδικασία της συνεχούς επιστημονικής ενημερώσεως της ελληνικής ιατρικής κοινότητας, ώστε το εξειδικευμένο ορθοπεδικό προϊόν να κατέχει σημαντική θέση στο πρωτόκολλο θεραπείας που ορίζει ο Έλληνας επιστήμονας ιατρός για κάθε επιλεγμένο ασθενή.

Από την πρώτη ημέρα παρουσίας μας στην αγορά, στρατηγική μας προτεραιότητα ήταν και παραμένει, να δοθεί στο ορθοπεδικό προϊόν (κυρίως νάρθηκες - κηδεμόνες) η θέση που του αξίζει σε σχέση με την επιστημονικότητά του και η οποία θα πρέπει να είναι ισοϋψής με την υπάρχουσα ευρωπαϊκή αντίστοιχη πραγματικότητα.

H εταιρεία ORTHOLAND A.E. είναι ο leader της ελληνικής αγοράς στον τομέα των ορθοπεδικών ειδών - νάρθηκες, κηδεμόνες, soft products - από το 1995 (έτος ίδρυσης), παρέχοντας την καλύτερη ποιότητα προϊόντος στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Όλα τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα κατηγορίας Ι που διαθέτουμε στην γκάμα μας, έχουν εγγύηση καλής λειτουργείας.  

 

ΕταιρείαΧώρα Προέλευσης
ROTEN ITALY
ÖSSUR HOLLAND
ORTHOSERVICE SWITZERLAND
KEDLEY UNITED KINGDOM
RICANT ITALY
PROMEDICS UNITED KINGDOM
GLOFINN FINLAND
TYNOR INDIA
SANYLEG ITALY
FORTUNA HEALTHCARE  UNITED KINGDOM
FARMASYSTEM ITALY
DON JOY U.S.A
ORTHOMERICA U.S.A
SPORLASTIC GERMANY
P.M.T U.S.A
RAVEN U.S.A
Mc DAVID U.S.A
BIOMEDICAL GERMANY
OPED GERMANY
E-LIFE TAIWAN
TRULIFE U.S.A
FMS FRANCE
THUASNE GERMANY
MEDPACK

SWITZERLAND